Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Uit eten Noordwijker

Zou u graag uit eten willen in de regio Noordwijkerhout? Deze plaats ligt dichtbij steden als Den Haag, Amsterdam, Leiden en de Noordzeekust en u kunt hier heerlijk uit eten. Bijvoorbeeld in ons Restaurant Lamme Goedzak in Noordwijk aan Zee wat op 20 minuten fietsen van Noordwijkerhout is gelegen en waar u gegarandeerd een geslaagde avond beleeft.

Lekker en voordelig uit eten op fietsafstand van Noordwijkerhout

Verblijft u in de buurt van Noordwijkerhout en wilt u graag na het bezoeken van een activiteit uit eten in de buurt van het strand? Ons gastvrije en gemoedelijke Restaurant Lamme Goedzak is hier bij uitstek geschikt voor. Wij geloven in eenvoud en kwaliteit en daarom bieden wij u een overzichtelijke en veelzijdige kaart aan met daarop voor– en hoofdgerechten. Door het overzicht kunt u gemakkelijk uw diner kiezen.

De woensdag- en zondagavond mag u niet missen

Houdt u ook van een goede biefstuk op zijn tijd? Kies dan voor een van onze biefstuk avonden als u uit eten gaat in de buurt van Noordwijkerhout. Voor het bedrag van €12,50 krijgt u van ons naast een overheerlijke biefstuk nog salade, friet en brood.

Reserveer een tafel en kom genieten!

Als u uit eten wilt in de regio Noordwijkerhout dan bent u bij ons van harte welkom. Laat u overtuigen door de ervaringen van anderen. Reserveer snel uw tafel online of bel ons op: 071 361 2083.

Andere bezoekers bekeken:

uit eten noordwijk | restaurant noordwijk | spareribs noordwijk

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring