Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Uit eten Noordwijk

Wilt u na uw bezoek in de regio graag in de avond uit eten gaan in Noordwijk aan Zee? Bij Restaurant Lamme Goedzak, op loopafstand van het strand aan de boulevard, kunt u hiervoor uitstekend terecht. Wij hebben voor u meerdere opties wat betreft dineren. Dit kan in de warmere maanden van het jaar namelijk naast binnen, ook buiten op ons zonnige terras. Wij zijn zeer centraal gelegen ten opzichte van voorzieningen als het strand, uitgaansgelegenheden en diverse hotels. Zo kunt u heerlijk genieten van een versbereide maaltijd in de buurt van uw accommodatie of laats bezochte activiteit.

Ga na een heerlijke dag lekker uit eten in Noordwijk aan Zee

Voor iedereen die in Noordwijk aan Zee een hapje wil eten, is Restaurant Lamme Goedzak geschikt. Ons lekkere eten en de gemoedelijke sfeer vallen bij velen goed in de smaak. Wij hebben voor u onze selectie aan voor– en hoofdgerechten overzichtelijke weergeven op onze kaart, zodat u in een oogopslag ziet waaruit u kunt kiezen. Wij geloven in eenvoud en kwaliteit. Daarom vindt u bij ons alleen prettig geprijsde en lekkere maaltijden op de kaart. Verder geeft onze bediening u graag advies over welke wijn uitstekend met het door u gekozen gerecht samengaat.

Prestigieuze prijs voor ondernemerschap

Restaurant Lamme Goedzak werd genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee. Deze prestigieuze ondernemersprijs is de grootste eer die een ondernemer voor klantencontact kan krijgen in de regio Rijnland. Deze nominatie onderschrijft de aandacht en de waardering die wij onze klanten geven als zij bij ons in Noordwijk aan Zee komen eten.

Biefstuk avonden zijn groot succes

Wilt u voor een aangename prijs uit eten in Noordwijk aan Zee? Komt u dan eens langs op woensdag of zondag voor een van onze biefstuk avonden. Zo krijgt u een lekkere en voordelige maaltijd. Voor maar €12,50 krijgt u van ons een biefstuk met salade, friet en brood. Lees de ervaringen van andere klanten die in Noordwijk aan Zee kwamen eten.

Zorg dat u een reservering op tijd plaatst

U gaat toch ook goed voorbereid op pad? Zorg daarom ook dat u uw reservering op tijd doorgeeft als u zeker wilt zijn van een plek voor het uit eten gaan in Noordwijk aan Zee. Bel ons op 071 361 2083 of reserveer snel en eenvoudig online.

Andere bezoekers bekeken:

restaurant noordwijk | spareribs noordwijk | restaurant noordwijk strand

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring