Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Spareribs Noordwijk

Heerlijke spareribs eten doet u bij Restaurant Lamme Goedzak in Noordwijk aan Zee. Spareribs moeten echt een belevenis zijn, u ziet het bord komen met vlees erop en kan niet wachten om aan te vallen. Bij ons restaurant op loopafstand van het strand, eet u overheerlijke spareribs voor een eerlijke prijs.

Kom de beste spareribs van Noordwijk proeven

Als u een vleesliefhebber bent, zit u bij ons gebakken. Wat veel mensen niet weten is dat spareribs bereiden vrij lastig is. Ze moeten goed gekruid worden en precies lang genoeg in de oven liggen om alle heerlijke smaken van het vlees naar boven te brengen. Alleen op die manier geniet u van de spareribs die wij hier in Noordwijk bereiden.

Ook andere vleessoorten in trek bij Lamme Goedzak

Buiten onze grote hit de spareribs houden wij elke woensdag- en zondagavond een biefstuk avond. Tijdens dit eetfestijn krijgt u voor slechts €12,50 een heerlijke biefstuk, friet, salade en brood. Daarnaast helpt ons personeel u graag aan een passende wijn die de biefstuk optimaal complementeert. Verder hebben wij nog meer vlees- en visgerechten op de kaart.

Kom snel langs en proef onze heerlijke gerechten

Mocht u nog wat overtuiging nodig hebben, lees dan de ervaringen van anderen die ons restaurant in Noordwijk bezochten. Reserveer uw plek online of bel ons op via het nummer: 071 361 2083.

Andere bezoekers bekeken:

restaurant noordwijk strand | restaurant noordwijkerhout | soldaat van oranje uit eten

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring