Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Restaurants Noordwijk aan boulevard

Als u ’s avonds lekker wilt eten, kom naar een van de lekkerste restaurants in Noordwijk gelegen aan de boulevard. Gaat u een dag doorbrengen langs de Koningin Wilhelmina Boulevard of andere bezienswaardigheden in de regio? Dan is Restaurant Lamme Goedzak bij uitstek geschikt om de dag af te sluiten.

De beste van vele restaurants in Noordwijk aan de boulevard

Ons restaurant geeft u de gelegenheid om na een lange dag lekker achterover te leunen op loopafstand van het strand aan de boulevard van Noordwijk aan Zee. Wij hebben een overzichtelijke kaart zodat u makkelijk kiest wat uw avondeten gaat worden. Onze specialiteiten zijn vlees- en visgerechten.

Een lekkere biefstuk voor een prettige prijs

Een van de redenen waarom wij een van de beste restaurants in Noordwijk aan de boulevard zijn, is vanwege onze legendarische biefstuk avonden op woensdag en zondag. Tijdens deze avond in ons gemoedelijke restaurant krijgt u voor slechts €12,50 een verrukkelijke biefstuk met salade, friet en brood voorgeschoteld. Ons personeel adviseert u graag over welke wijn of andere drank hier goed bij gepaard gaat. Lees de ervaringen van andere bezoekers.

Loop geen overheerlijke maaltijd mis, reserveer nu!

Als u zeker wilt zijn van een diner bij een van de beste restaurants in Noordwijk aan de boulevard, reserveer dan snel uw tafel. Bel ons op 071 361 2083 of reserveer eenvoudig en snel online.

Andere bezoekers bekeken:

uit eten noordwijker | uit eten noordwijk | restaurant noordwijk

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring