Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Restaurant Noordwijkerhout

Heeft u na uw bezoek aan het strand behoefte om goedkoop en lekker te eten in Noordwijk? Kom naar Restaurant Lamme Goedzak. Wij hebben een uitgebreide wijnkaart en prettig geprijsde voor-, hoofd- en nagerechten. Wij zijn vlakbij het strand gelegen aan de Parallel Boulevard op ongeveer 2 minuten loopafstand. Zo kunt u gemakkelijk bij ons neerstrijken.

Goedkoop en overheerlijk eten in Noordwijk? Lamme Goedzak heet u welkom

In ons gastvrije restaurant vlakbij het strand bent u van harte welkom om een lekker hapje te komen eten en een heerlijk drankje te nuttigen. In de warmere seizoenen is ook ons zonnige terras geopend zodat u nog langer van de zon kunt genieten. Lees de ervaringen van andere bezoekers op onze Facebook.

Verschillende gerechten bij Lamme Goedzak

Ons restaurant heeft voor u een kaart met verschillende gerechten wat voornamelijk vlees- en visgerechten zijn. Deze worden bereid door onze chef en gebracht naar uw tafel door ons vriendelijke personeel. Wij houden graag de prijzen laag en de gerechten smakelijk, zodat iedereen goedkoop kan eten in de buurt van Noordwijk. Bekijk onze hoofdgerechten en kijk of u iets lekkers ziet.

Sluit uw dag in Noordwijk af bij ons in het restaurant

Kom na uw heerlijke dagje Noordwijk aan Zee in ons restaurant goedkoop en verrukkelijk een hapje eten. Boek uw tafel via het contact formulier of bel: 071 361 2083.

Andere bezoekers bekeken:

soldaat van oranje uit eten | strandpaviljoen noordwijk | goedkoop eten noordwijk

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring