Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Restaurant Noordwijk strand

Wilt u na een dag bij de zee uit eten bij een restaurant op loopafstand van Noordwijk strand? Dan komt u naar Restaurant Lamme Goedzak. Gelegen op ongeveer twee minuten van het strand van Noordwijk zijn wij een van de beste restaurants op de parallelboulevard. Onze specialiteit ligt bij het bereiden van vlees- en visgerechten en hier zijn we dan ook trots op. Daarnaast serveren wij ook vegetarische gerechten voor diegenen die liever geen vlees eten.

Uit eten bij restaurant in Noordwijk vlakbij het strand

Noordwijks grootste attracties zijn ongetwijfeld de zee en haar vele musea, maar er zijn ook, vlakbij het strand, restaurants waar u heerlijk uit eten kunt. Ons Restaurant Lamme Goedzak is er hier een van. Een lamme goedzak staat bekend als iemand die van gezelligheid, lekker eten en drinken houdt. Deze zaken zijn de steunpilaren van ons restaurant afgetopt met perfecte service.

Overheerlijke biefstuk voor een kleine prijs

Wij houden elke woensdag- en zondagavond een biefstuk avond. Op een van deze dagen kunt u uit eten in ons restaurant in Noordwijk en loopt u zo van het strand een heerlijke maaltijd tegemoet. Voor maar €12,50 schotelen wij u naast een heerlijke biefstuk ook nog brood, salade en friet voor. Menig vleesliefhebber is al voor deze aanbieding gegaan. Lees de ervaringen van andere bezoekers op onze Facebookpagina. U mag zelf ook een reactie achterlaten.

Lust u graag een lekker glas wijn en een goed diner?

Ga uit eten bij ons Restaurant Lamme Goedzak in Noordwijk en kijk uit op het strand terwijl u van een goede wijn en heerlijk eten geniet. Na afloop kunt u gemakkelijk het strand op wat een paar minuten lopen afstand ligt van ons restaurant. Reserveer uw tafel nu via: 071 361 2083. Het is ook mogelijk om eenvoudig en snel uw reservering online door te geven.

Andere bezoekers bekeken:

restaurant noordwijkerhout | soldaat van oranje uit eten | strandpaviljoen noordwijk

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring