Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Lekker eten Noordwijk

Na een dagje strand heeft u vast flinke honger en trek in lekker eten aan de boulevard in Noordwijk. Komt u naar Noordwijk aan Zee voor een dag vertier in bijvoorbeeld de Space Expo of het Museum Engelandvaarders? Restaurant Lamme Goedzak ontvangt u graag. Met onze uitgebreide wijnkaart en prettig geprijsde gerechten is een bezoek altijd verrukkelijk.

Lekker eten in Noordwijk doet u bij Restaurant Lamme Goedzak

Bij ons restaurant hebben wij verschillende voorgerechten en hoofdgerechten voor u opgesteld. Wij vinden dat dineren erg lekker en ook voordelig moet zijn voor de portemonnee. Als u bij ons komt eten zult u niet te veel geld kwijt zijn voor lekker eten in Noordwijk.

Houdt u ook zo van biefstuk?

Elke woensdag en zondagavond is het biefstuk avond bij Restaurant Lamme Goedzak. Wij bieden u dan een overheerlijke versbereide biefstuk aan met salade, brood en friet voor €12,50 aan. Natuurlijk bent u op deze avond ook van harte welkom om het eten te bestellen van onze kaart.

Plan vooruit en zorg dat u een plaats bemachtigt

U wilt toch ook zeker zijn van een tafeltje na een lange dag op het strand? Zin in lekker eten in Noordwijk aan Zee? Reserveer dan snel online of bel ons op: 071 361 2083.

Andere bezoekers bekeken:

beste restaurant noordwijk | restaurants noordwijk aan boulevard | uit eten noordwijker

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring