Benieuwd geworden naar ons menu?

Scan de QR code

En blijf op de hoogte van onze acties en promoties.

img_vuurt_qrcode

  • Afhalen mogelijk
  • Expert in vlees- en visgerechten
  • Diner Bon verkrijgbaar

Lekker eten Noordwijk

Bent u aan het zoeken naar de beste restaurants in Noordwijk aan Zee maar zou het liefste bij hét beste restaurant van Noordwijk willen dineren? Restaurant Lamme Goedzak staat bekend als een restaurant met smakelijke gerechten en eerlijke prijzen. Houdt u van vlees- en visgerechten? Dit is onze specialiteit.

Kom langs in het beste restaurant in de regio Noordwijk

Door onze aanpak en service, mogen wij ons met recht een van de beste restaurants van Noordwijk aan Zee noemen. Een lamme goedzak is iemand die houdt van gezelligheid, lekker eten en drinken. Deze zaken staat centraal binnen ons restaurant en dat zult u meteen merken wanneer u bij ons een avond aanschuift. In de warmere perioden van het jaar is er meer plek bij Restaurant Lamme Goedzak! Dan is namelijk ons zonovergoten terras weer geopend. Ook hierdoor horen wij bij een van de beste restaurants in de regio.

Onze kaart en speciale arrangementen

Wij hebben een overzichtelijk menu aan hoofdgerechten voor u opgesteld waardoor u snel en eenvoudig uw keuze maakt. Wij hebben een uitgebreide wijnkaart die ons personeel feilloos weet te combineren met de door u gekozen gerechten. Naast de vaste kaart hebben we regelmatig specialiteiten op ons krijtbord staan. Elke woensdag en zondag is het biefstuk avond bij het beste restaurant van Noordwijk en dan kunt u voor slechts €12,50 van een biefstuk met salade, brood en friet genieten. Lees de ervaringen van bezoekers op onze Facebook.

Laat lekker eten niet aan uw neus voorbijgaan

Zorg dat u na een dagje strand zeker bent van een plekje bij een van beste restaurants in de regio Noordwijk aan Zee. Gaat u een dagje weg in de omgeving? Dan is de beste om de dag af te sluiten in Restaurant Lamme Goedzak in Noordwijk. Reserveer uw tafel online of bel ons op: 071 361 2083.

Andere bezoekers bekeken:

restaurants noordwijk aan boulevard | uit eten noordwijker | uit eten noordwijk

Plaats uw reservering


Ik ga akkoord met de Privacy verklaring